Network Menu

Ordförande har ordet

Hej,

detta blir mitt sista lilla brev som ordförande! Jag har idag haft överlämning till Stella Gedda som kommer att ta över ordförandeklubban från och med maj. Hon kommer i sitt första månadsbrev inte bara presentera sig själv utan även informera om vem som blir ny vice ordförande.

Jag vill ta tillfället i akt att återigen tacka för förtroendet att först i ett par år hantera räkenskaperna och sedan leda vår lilla naggande goda förening. Det har varit roligt och stundtals utmanande. Jag har lärt mig mycket och det är minnen, erfarenheter och lärdomar jag kommer bära med mig genom livet. Tusen Tack!!!

SWEA runt om i världen kämpar med att hitta sin identitet och funktion. Organisationer som läggs ner på grund av bristande intresse & engagemang. Personligen har SWEA Virginia Beach varit oerhört värdefullt för mig och min familj. Från första månaderna där jag fick svar på frågor och ta del av andras erfarenheter till trevliga julbasarer där barnen har fått fira Lucia via mysiga filmkvällar, trevliga luncher och framgångsrika filmfestivaler. Vänner i alla åldrar och med olika bakgrund. Detta är ingen självklarhet!

Jag vill därför be Dig som är kvar här i Hampton Roads att bjuda till! Betala ditt medlemskap, gå på en aktivitet även om tiden inte är toppen eller restaurangen din favorit. Kom med dina barn eller barnbarn på en av Sofis barnträffar, hjälp till på filmfestivalen eller basaren. Hör av dig till styrelsen och arrangera en aktivitet eller kom på det som anordnas. Det är en fantastisk gemenskap & oerhört roligt, nyttigt och lärorikt att mötas!

Tusen tack för mig & varmt lycka till! Jag ser fram emot att följa Er från andra sidan Atlanten!

Kram Lotta