Network Menu

Ordförande har ordet

SWEA Virginia Beach Månadsbrev från ordförande – Juni

Kära Sweor,
Sommarlovet har äntligen anlänt och sommarplanerna är i full gång för de flesta av oss.

Under sista styrelsemötet diskuterade vi Midsommarfirande som kommer vara den 23 juni kl 17.00. Det blev bestämt att i år kommer platsen vara Mount Trashmore Park. Gemensamt kommer vi göra midsommarkransar och klä midsommarstången så ta med björkris och blommor om ni har möjlighet (se Evite för mer info).

Sofie Asmundsson blev vald som våran nya vice ordförande.

På sista telefon styrelsemöte med OAME styrelsen så diskuterade vi Regionmötet som kommer att hållas i Dallas i år, både för OAME (Atlanta, Boston, New Jersey, NY, NC, Philadelphia, VB, Washington DC) och MAME (Atlanta, Chicago, Dallas, Denver, Florida, Houston, Michigan, Minnesota och Toronto). Datumet är från torsdagen 27/9 till söndagen 30/9.
Det går nu att gå in på vår hemsida http://virginiabeach.swea.org och länka sig vidare till SWEA Dallas eller så kan man direkt gå in på deras hemsida för att göra en anmälan att delta.
De har sammanställt ett fint program med intressanta möten och utflykter. Skulle vara kul om vi är många som kan åka tillsammans från SWEA VB. Det kommer säkert att bli en toppen upplevelse med mycket att göra och framför allt träffa och lära känna andra sweor från andra delar av USA och få mer information om SWEA USA. SWEA VB har budget att “hjälpa till” med hotellrum (del i dubbelrum) i Dallas.

Filmkommittén som består av Anette, Gunilla, Malin Fe, Ewa och mig är i fullgång med planeringen av filmfestivalen.
Filmen som kommer att visas är “Borg vs. McEnroe”. Filmfestivalen kommer vara den 11 oktober och filmen kommer visas en gång på dagen kl. 15.00 och på kvällen kl. 19.00.
Eftersom Ingmar Bergman fyller 100 år i år så planerar vi att ha en till filmfestival med hans filmer.

Sofie och Annie har hand om barngruppen med olika aktiviteter för barn och mammor, är du intresserad av att vara med så ta kontakt med Sofie på telnr: 612-223-9468.
Nästa barnaktivitet är hos Alexandra den 18 juni kl. 13.30 med bad och lek hemma hos henne men alla är välkomna (se Evite för mer info).
Den 19 juli är alla välkomna på en trevlig kväll för lyssna på musik och umgås på Hermitage Museum and Gardens (se Evite för mer info).
Det kommer inte finnas så många aktiviteter under sommaren då många är bortresta men vi är alltid glada och öppna för spontana idéer så hör av dig ifall du har något förslag.

Önskar alla en toppen sommar och underbar midsommar!!!

Vänliga hälsningar Stella Gedda