Network Menu

Ordförande har ordet

Kära Swea-medlem,

än en gång tack från mig & övriga styrelse för att du har valt att vara medlem i år. Det är tack vare Er som vår lilla naggande goa Svea-förening finns kvar.

Sommaren närmar sig med stormsteg och jag njuter av dagens svalkande vind. Snart kommer värmen som inte klingar av förrän i höst. I vår familj säger vi: hellre lite för varmt, än lite för kallt” och torkar glatt svetten i pannan. Skolorna börjar gå mot sitt slut och några medlemmar planerar för hemflytt medan andra stannar kvar. Även Swea VB tar lite sommaruppehåll men innan dess har vi ett par aktiviteter jag vill passa på att påminna om.

– 23:e maj är det återigen dags för filmkväll med mingel hemma hos Anna L. Denna gång ser vi den svenska filmen Flocken. Varmt välkomna!

– 6:e juni firar vi National Dag kl 6.30 med picnic på stranden i East Beach. Alla är välkomna! Respektive, barn, hundar & vänner.

– 24:e juni firar vi som traditionen bjuder Midsommar. Vi återkommer med plats & tid för denna populära högtid.

– 6:e juli ses vi som vill på Hermitage Museum i Norfolk för “Sunsets on the river” med musik, food trucks & öl. Vår egen Anna L är där med sin food truck och serverar sin goda tyska mat. Amerika när det är som bäst. Ta med man, barn & din väluppfostrade hund och kom ut & umgås med oss!

Filmfestival- & julbasarkommittéerna arbetar med förberedelserna för respektive event. Malin har hittat massor av nya roliga produkter till årets basarer och Maria pysslar tomtar. Nästa styrelsemöte är 1:e juni för den som är nyfiken.

Jag vill även passa på att säga grattis till vår medlem & f.d. ordförande Annie som i förra veckan utökade familjen med en liten pojke vid namn Klas.

Önskar Er alla en fin sommar med förhoppning om att träffa Er på någon av ovan aktiviteter.

// Lotta