Network Menu

Orförande har ordet

Välkomna till Swea VB 2017!

rsz_1lotta_bjuve

Den nya styrelsen med mig i spetsen hälsar Er alla välkomna till 2017. I förra veckan, den 2a mars, hade vi vårt konstituerande möte och det är med stor glädje jag kan konstatera att vi har en kreativ, fin och glad styrelse för 2017.
Tusen tack till Er alla som väljer att engagera Er! Å för Er som är nyfikna på vad vi håller på med på våra möten så är ni varmt välkomna att komma på “studiebesök”. Nästa möte är fjärde April kl 9.30 på Barnes & Noble i Town Center.

Jag heter alltså Charlotte Bjuve och kallas ju Lotta och är Er nya ordförande. 2015 och 2016 har jag suttit med i styrelsen som kassör och steget till ordförande 2017 känns både naturligt & angeläget! Jag tycker om vår lilla SWEA avdelning! Tack för förtroendet!

Vi är precis i början på SWEA året men redan nu har vi ett par aktiviteter för Er att fundera över samt någon nyhet.

I det lite kortare perspektivet så är det:
– 16/3 Bio-kväll. Vi ser Moonlight på Regal i Town Center. Varmt välkomna!
– 24/3 Tjej-kväll hos Annica med skratt & svenska sånger.
– 30/3 klassikern våfflor & bokbyte hos Annie.
– 3/4 dags för ännu en av de populära filmkvällarna, denna gång hos Anna L.

Ta en gärna titt på hemsidan som Monica ser till att hålla levande & kalendern uppdaterad.

I höst planerar vi för filmfestival på MOCA den 28 september & första helgen i December är det julmarknad. Skriv in dessa två event i kalendern och hör av Er till kommittéansvariga om ni vill vara med och hjälpa till. Anna L för filmfestival & Monica T för julbasaren.

Vår ambition i styrelsen för 2017 är att bli lite bättre på att kommunicera vad vi gör & även ha lite bättre framförhållning på våra aktiviteter. Ett led i detta kommer att vara ett månatligt brev från mig och en aktuell hemsida med uppdaterad kalender.

Förra året var ett bra år ekonomiskt. Vi vill gärna donera och helst lokalt och detta återkommer jag till i nästa månadsbrev!

Varmt välkomna till Swea VB 2017!