Network Menu

Ordförande har ordet

SWEA Virginia Beach Månadsbrev från ordförande – December

 

Kära Sweor,

Svårt att fatta att det är redan december och året går mot sitt slut.Det har varit ett fantastiskt roligt SWEA år, det är alltid så kul att träffa er medlemmar och lära känna nya medlemmar. Att vara engagerad i SWEA är utvecklande och givande.

Julbasaren blev en succé med 650 besökare och det gjorde att vi fick en bra försäljning. Våra julbasar är verkligen omtyckt. Vill tacka en gång till alla som var med och hjälpte till med julbasaren och extra tack till Monica, Anna och Malin som organiserade det hela.

Tack också Victoria och Eva-Kersti för de fina priserna till lotteriet.

Tisdagen den 11 dec kl. 19.00 har vi glöggfesten i Anettes strandhus (se E-vite för mer detaljer). Vi kommer ha ett lotteri och under kvällen kan du betala medlems-avgiften för nästa år (kontanter, check eller paypal) så är du med i lotteriet och under kvällen kommer vi dra en lycklig vinnare som kommer vinna ett gratis medlemskap för 2019.

Under kvällen kommer vi också sälja, för inköpspris, svensk godis/mat som är kvar från julbasaren och Björn Borg tröjor och det går bra att betala med check, kort eller kontant.

Anteckna i kalendern att vi kommer starta det nya året 2019 för SWEA VB med en kick-off med Happy Hour på Press Wine Bar fredagen den 25 januari kl. 18.00.

Vi kommer ha nya öppningar i styrelsen och om du är intresserad och vill vara med och påverka så hör av dig till Monica eller Ewa som har hand om valberedningen för nästa år.

Vi har en öppen FB sida “SWEA Virginia Beach” och alla är välkomna att posta där vad ni tycker kan vara intressant för andra att läsa.

Glöm inte av att gå in och läsa på vår webbsida för att ta del av information.

Ses vi inte på glöggfesten så önskar jag er en underbar God Jul och Gott Nytt år 2019 och ser fram att träffas på kick-off i januari.

Vänliga hälsningar

Stella Gedda